reede, 21. september 2018

Lauder's Finest [3]

Lauder's Finest [3]

Šoti seguviski

Päritolumaa: Šoti

Kangus: 40%

Hinnaklass: alates 20€/liiter















Lauder's on üks odavama hinnaklassi viskisid, mis on saanud Internetis paljude negatiivsete arvustuste osaliseks. Minu eelmine kogemus nii halb polnud ja otsustasin üle pika aja uuesti proovida.

Välimus: Pooleliitrine plastpudel on "tavalise" kujundusega, omapärane nelinurkne liitrine pudel väga elegantset muljet ei jäta (3/5)

Aroom: Magus, natuke tsitrust, leib, mitte väga tugev (7/10)

Maitse: Magus, nagu magus peenleib. Puudub suits. Veega lahjendades tuleb esile iirise ja banaani maitse. Mõnes mõttes kummaline, Lauder's oleks nagu Šoti viski ja burbooni vahepeal aga päris mitte kumbki. (41/60)

Järelmaitse: Lühike (11/15)

Üldmulje: Võrreldes eelmise korraga jättis tunduvalt nõrgema mulje. Võib-olla oli tegemist halva partiiga või on lihtsalt aja möödudes maitse muutunud (loodetavasti paremuse poole). Siiski, oma hinna jaoks on Lauder's-i kvaliteet aktsepteeritav. (7/10)

Kokku: 69/100

teisipäev, 11. september 2018

Dewar's White Label [3]

Dewar's White Label [3]

Šoti seguviski


Päritolumaa: Šoti

Kangus: 40%

Hinnaklass: alates 20€















Viimase aja ülevaated on pigem keskendunud brändidele, kuid seekord siis kordusarvustus ühest populaarsemast viskist (väidetavalt müüduim seguviski USA-s). Samuti on tegemist ühe soodsama hinnaga viskiga.

Välimus: "Tüüpiline" viskipudel  (4/5)

Aroom: Magus, mitte väga tugev, jahune, jahukotid (7/10)

Maitse: Mahe,vähem magus kui aroomist võiks oodata, pisut suitsu. (52/60)

Järelmaitse: Kreemjas, vahukoor, keskmise pikkusega  (12/15)

Üldmulje: Hinnang on positiivsem kui eelmine kord. Ilmselgelt mitte de luxe viski, aga oma hinna kohta väga hea kvaliteediga toode. (9/10)

Kokku: 84/100